Pogoji uporabe | Super-Buy.eu

Pogoji uporabe

Super-Buy.eu

PRAVNO OBVESTILO
Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja. Upravitelj spletne trgovine podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.
Za potrebe poslovanja podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o. zbira naslednje uporabnikove podatke:   

  • ime in priimek,  
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),  
  • kontaktno telefonsko številko,  
  • geslo v šifrirani obliki,  
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu super-buy.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.
Na vaš računalnik lahko super-buy.eu shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku super-buy.eu shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.
Upravitelj podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o. podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.
Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. Izjemno razkritje osebnih podatkov.
Podatki, ki jih podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Super-buy, internetna prodaja, d.o.o..

POGOJI POSLOVANJA
SPLOŠNI POGOJI
Naročilo zavezuje podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o. in kupca.

NAROČANJE
Naročila sprejemamo v super-buy.eu internetni trgovini, po pošti in e-pošti: info@super-buy.eu.

POTRDILO O NAROČILU
Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja Super-buy, internetna prodaja, d.o.o.. Naročniku je po želji na voljo na ogled, kopijo lahko prejme po pošti.

CENE
Cene so v EUR in veljajo od 1. 1. 2014 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Cene ne vključujejo dostave. Cena dostave se preračuna glede na težo naročenih artiklov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi spremembe menjalniškega tečaja, tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih.

NAČINI PLAČILA
Fizične osebe plačajo z gotovino v enkratnem znesku po povzetju ob prevzemu blaga ali s kreditno kartico preko posrednika Stripe.

DOSTAVA
Naročeno vam bomo dostavili po hitri pošti v treh delovnih dneh po prejemu naročila oziroma če je drugače, vas obvestimo na e-naslov ali na telefon. Stroški dostave so vidni v košarici glede na težo izdelkov in izbrano državo dostave. Čas dostave : 1-2 dni (Slovenija, Avstrija), 2-3 dni (Nemčija, Luxemburg), 3-5 (ostale EU države), 7-10 dni (ostale države).

REKLAMACIJE IN VRAČILA
Do reklamacije ste upravičeni v skladu z dikcijo Zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), ki določa postopke vlaganj reklamacij na proizvodih oz. storitvah.

ODSTOP OD NAROČILA
Od naročila lahko v roku 15 dni odstopite brez navedbe razloga. Če ste blago že prejeli, nas morate v roku 15 dni od prejetja obvestiti, ter v nadaljnjih 30 dneh vrniti nepoškodovano ter nerabljeno blago, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se njegova količina zmanjša, ne da bi bil za to kriv kupec. Priložiti morate kopijo računa. Izdelke je potrebno vrniti na naslov: Super-buy, internetna prodaja, d.o.o., Motnik 6a, 1221 Motnik, Slovenija. Podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o. vrne celotno kupnino najkasneje v 30 dneh od datuma prejema sporočila odstopa od pogodbe. Kupec izgubi možnost odstopa od naročila zaradi napake stvari, če stvari ne more vrniti ali je ne more vrniti v stanju kakršnem jo je prejel.

VAROVANJE PODATKOV
Podjetje Super-buy, internetna prodaja, d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

GARANCIJSKI POGOJI
Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo. Garancija za vse izdelke je 30 dni. Garancija ne velja za posege, ki so posledica uporabe potrošnika! Vse napake, kot posledica napake v materialu oz. tako imenovane "stvarne napake", ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno. V kolikor želite dodatne informacije lahko poiščete dodatne informacije na naši spletni strani https://super-buy.eu ali pošljete vprašanje na elektronsko pošto info@super-buy.eu.

DRUGI POGOJI
Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.